Publikációk

Hiszem Érzem Tudom Pozitív Projektmenedzsment – Történetek, elméletek, tippek

2020-01-20

„Hogy mitől tud igazán sikeres lenni egy projektünk? Ha tartjuk a határidőt, és nem lépjük túl az adott költségkeretünket? Ha a folyamatok olajozottan működnek? Ha a csapaton belüli és azon túlmutató együttműködés is példaértékű? Ha a megfogalmazott célokat a projekt eredménye maximálisan teljesíti? Bizony, komoly szempontrendszernek kell megfelelnünk, ha sikeres projektről szeretnénk beszélni. Kommunikációs szakemberként számomra a fentiek mellett legalább annyira fontos, hogy a munka során felmerülő kérdésekre, dilemmákra közösen találjuk meg a választ. Hogy a tanulságok ismeretében átgondoljuk: legközelebb mire érdemes jobban figyelnünk. Tudjunk fejlődni, tanulni másoktól, hogy a jövőben még jobban, még hatékonyabban menedzseljük a feladatainkat. Ehhez nyújt támogatást ez a kötet, amelyet jó szívvel ajánlok mindazok figyelmébe, akik kellő tudással és alázattal néznek a kihívásokkal teli, komplex, új projektek elé.” 

Bodó Teodóra, a Provident Pénzügyi Zrt. Vállalati és Kormányzati Igazgatóság vezetője

Lépjen kapcsolatba a szerzőkkel, rendelje meg a könyvet!

A könyv a PMSZColliers és OFFI támogatásával jelent meg.

A Boldogság mint Versenyelőny (HVG kiadó)

2019-02-26

Hogyan legyünk sikeresek a munkában a pozitív pszichológia eszközeivel?

 Shawn Achor: Happiness Advantage c. könyve bebizonyítja, hogy a boldogság sokkal több egyfajta kellemes érzésnél, valójában a siker elengedhetetlen eszköze. A szerző kutatásai a pozitív pszichológia területén bizonyították, hogy a munkahelyi boldogság vezet az üzleti eredményességhez. Az általa definiált hét alapelv alkalmazásával kreatívabbak, motiváltabbak és eredményesebbek lehetünk.

Friss blogbejegyzések

Mi jön ezután?

Mi jön ezután?

Tapasztalások a mából, gondolatok a holnapról.

2020-03-30

A VUCA komplexitása már nem csupán egy szakértők által létrehozott elmélet, amin néha elgondolkodom. Nem tudjuk meddig, nem látjuk mennyi kárral, mennyi haszonnal, milyen változásokkal zárul a mostani krízis időszak. Nem tudjuk, hogy lesz-e vakcina, lesz-e egy újabb vírus, milyen gazdasági-, társadalmi-, politikai- és környezeti következményei lesznek a világban a Covid 19-nek.

Pozitív hírek egy hónapon át

2019-04-24

Shawn Achor, a pozitív pszichológia neves szakértője, a Boldogság mint versenyelőny és számos más publikáció szerzője azt javasolja, hogy csökkentsük a hírözön által minket elárasztó zajt, szűrjük ki mind a mennyiséget mind a negatív híreket.

Jó hír: mégsem szűnik meg a miskolci gyermekváros!

2019-04-24

Nem szűnik meg a miskolci gyermekváros, az intézmény uniós fejlesztési program keretében újul meg, ahogy az ország többi korszerűtlen gyermekotthona is – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) sajtóhírekre reagálva pénteken az MTI-vel.

Vélemények

Beck Attila

2017-04-02

"Sokat adott nekem magánemberként a képlet megfordítása: légy boldog a jelenben, aztán már jön a siker..."

 

Beck Attila
Program Menedzsment Központvezető, Magyar Telekom