Rólunk

A Positive Attitude Consulting Kft.-t 2014-ben tapasztalt tanácsadók alapították azzal az elsődleges céllal, hogy Magyarországon és Európában elérhetővé váljon az üzleti tanácsadás gyakorlatában a pozitív pszichológia eszköztára. 2017 óta Szlovákiában, Szlovéniában, Horvátországban, Romániában, Hollandiában és az Egyesült Államokban vannak partnerszervezeteink.

A POZITÍV SIKEREK, A TUDATOS JELENLÉT programok az egyéni fejlesztésből kiindulva érnek el szervezeti szintű hatékonyságjavulást és profitnövekedést. Azon túlmenően, hogy javul a munkatársi elköteleződés, a szervezeti klíma a program alkalmazásával, abban is tudunk segíteni, hogy egy-egy változási folyamat miként válik fenntarthatóvá. A képlet ismert: BOLDOGSÁG - EREDMÉNY - SIKER. Pozitív szemlélettel, elkötelezettebbekké és eredményesebbekké válunk és ennek következtében a siker sem várat magára. 

 

A 2014-ben induló program ma már a világban több, mint 15 országban ismert.

 

Szakértői csapatunkban és együttműködő partnereinkkel, akik tapasztalt trénerek, tanácsadók, coachok mérnöki, közgazdasági, pszichológusi és szociológusi végzettséggel, számos területen nyújtunk szolgáltatást. Többek között: Vezetői fejlesztés; Változáskezelési tanácsadás; Együttműködésfejlesztés; Coaching; Tréning; Toborzás-kiválasztás; Kompetencia mérések, pszichológiai tesztek és szervezeti kultúra fejlesztések.

Friss blogbejegyzések

Mi jön ezután?

Mi jön ezután?

Tapasztalások a mából, gondolatok a holnapról.

2020-03-30

A VUCA komplexitása már nem csupán egy szakértők által létrehozott elmélet, amin néha elgondolkodom. Nem tudjuk meddig, nem látjuk mennyi kárral, mennyi haszonnal, milyen változásokkal zárul a mostani krízis időszak. Nem tudjuk, hogy lesz-e vakcina, lesz-e egy újabb vírus, milyen gazdasági-, társadalmi-, politikai- és környezeti következményei lesznek a világban a Covid 19-nek.

Pozitív hírek egy hónapon át

2019-04-24

Shawn Achor, a pozitív pszichológia neves szakértője, a Boldogság mint versenyelőny és számos más publikáció szerzője azt javasolja, hogy csökkentsük a hírözön által minket elárasztó zajt, szűrjük ki mind a mennyiséget mind a negatív híreket.

Jó hír: mégsem szűnik meg a miskolci gyermekváros!

2019-04-24

Nem szűnik meg a miskolci gyermekváros, az intézmény uniós fejlesztési program keretében újul meg, ahogy az ország többi korszerűtlen gyermekotthona is – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) sajtóhírekre reagálva pénteken az MTI-vel.

Vélemények

Beck Attila

2017-04-02

"Sokat adott nekem magánemberként a képlet megfordítása: légy boldog a jelenben, aztán már jön a siker..."

 

Beck Attila
Program Menedzsment Központvezető, Magyar Telekom