szolgáltatások

A Positive Attitude Consulting Kft. hazai és nemzetközi partnereivel számos egyéni és szervezetfejlesztési programot ajánl ügyfeleinek.

Cégünk munkatársai pszichológusok, coach-ok és gyakorlott trénerek, többéves tapasztalattal, pozitív szemlélettel, konstruktív, testreszabott megoldással állnak ügyfeleleink rendelkezésére.

 

SZERVEZETFEJLESZTÉS: Tanácsadási és tréning programjaink kialakításánál folyamatosan odafigyelünk az egyéni- és szervezeti jóllét harmóniájának fenntartására, az üzleti eredményességen túlmenően. Szervezetekre szabott, pszichológiailag megalapozott coaching eszköztárral támogatjuk a vezetőket. Együttműködési folyamatainkban vezetői/megbízói konzultációkkal biztosítjuk, hogy valós igényekre adjunk egyéni és szervezeti válaszokat. Különböző módszerekkel érünk el valódi fejlődést: Viselkedésváltozás elindításával megvalósuló attitűdváltozás; Egész szervezetet bevonó, az ’itt és most-ban’ beindító nagycsoportos programok; kiscsoportos fejlesztő eszközök; egyéni fejlesztői folyamatok.

 

VÁLTOZÁSMENEDZSMENT: Legyen szó bármilyen szervezeti átalakításról, elengedhetetlen az átmenet professzionális menedzselése egy jól kidolgozott stratégia mentén. Legyen az digitális transzformáció, belső struktúrák, rendszerek átalakítása vagy belső-külső kapcsolatokat megmozgató üzleti változás pl.: új iroda, új munkafeltételek, vagy cégek összeolvadása. Tapasztalt trénerekből és kommunikációs szakértőkből álló csapatunk garantálja a zökkenőmentes átszervezést, az összes érintett fél aktív bevonása által.

 

VEZETŐFEJLESZTÉS: Vezetőfejlesztési ajánlataink széles spektrumúak: a junior vezetőktől az akár több évtizedes tapasztalattal rendelkező vezetőkig, minden vezető számára vannak tréningjeink. Folyamatosan keressük az inspiratív, vezetői szerepkörön túlnyúló fejlesztési helyzeteket, lehetőségeket. Külföldi mestertrénereket hozunk Budapestre, akik azon túlmenően, hogy unikális tudással rendelkeznek, a nemzetközi trendeket is képviselik. A vezetőfejlesztés egyik alapköve a ROI (Return of Investment) és ROH (Return of Happiness) kérdéskörök kombinálása fejlesztési folyamatainkban. Barbara Fredrickson és Shwan Achor kutatásaira épülő coach és egyéni fókuszú fejlesztési eszköztárunk a legújabb pozitív pszichológiai kutatásokra és az üzleti fejlesztési modellekre épül. Fejlesztési folyamatainkat az Assessment Systems Hungary HOGAN (https://asystems.as/tools-services/hogan) mérőeszközeivel támogatjuk meg.

 

A “BOLDOGSÁG MINT VERSENYELŐNY” WORKSHOP a pozitív pszichológia tudományosan bizonyított eredményeit és a munkahelyi termelékenységre, alkalmazkodóképességre, ellenállóképességre és optimizmusra gyakorolt hatását mutatja be. Továbbá konkrét gyakorlati eszköztárat nyújt a program résztvevőinek. A résztvevők strukturált keretrendszerben, 7 alapelv mentén sajátítják el a pozitív szemléletváltás alapjait, minden egyes alapelvhez gyakorlati tippeket, megvalósítható feladatokat visznek magukkal a workshopról. Segítségével a szervezetek megalapozzák a munkatársak jelentőségteljes, kreatív szemléletváltását, és utat mutatnak a fenntartható viselkedésváltozáshoz, a mélyebb társadalmi kapcsolódáshoz és a stressz csökkentéséhez, mindezt a vágyott üzleti eredményeket is szem előtt tartva.

 

TOBORZÁS/KIVÁLASZTÁS: Pozitív recruitment eszköztárunk azon túlmenően, hogy a kiválasztás, toborzásban a szakmai kompetenciák meglétére fókuszál, támogatást nyújt a szervezetbe illeszkedő, energizáló, inspiráló munkatársak megtalálásában, továbbá az új munkaerő beintegrálásában. HOGAN alapú Positive Genius kérdőív segítségével támogatjuk az elkötelezett, energizált munkatársak kiválasztását. Szem előtt tartjuk, hogy a fontos kompetenciák, egyéni erősségek a szervezeti beilleszkedés, integráció során megfelelő teret kapjanak, és nyertes-nyertes helyzet álljon elő az új munkatárs felvételét követően.

 

POZITÍV PROJEKTMENEDZSMENT TRÉNING

Amellett, hogy közvetíti a szemléletet, ami az emberibb projektek, a pozitív légkörben megvalósított sikeres célok elérését nagyban segíti, áttekintést nyújt – a projektmenedzsment folyamatához igazodva – azokra a tudásterületekre, eszközökre vonatkozóan, amelyek a konkrét megvalósításban játszanak szerepet. Mindezen túl valódi élményt ad, konkrét esettanulmány feldolgozásával gyakorolnak a résztvevők a 2 napos program során.

 

PROJEKT SZUPERVÍZIÓ

Gyakorló projektvezetők, konkrét projekt helyzetben való támogatása a pozitív projektmenedzsment bevezetése céljából.

Friss blogbejegyzések

Pozitív hírek egy hónapon át

2019-04-24

Shawn Achor, a pozitív pszichológia neves szakértője, a Boldogság mint versenyelőny és számos más publikáció szerzője azt javasolja, hogy csökkentsük a hírözön által minket elárasztó zajt, szűrjük ki mind a mennyiséget mind a negatív híreket.

Jó hír: mégsem szűnik meg a miskolci gyermekváros!

2019-04-24

Nem szűnik meg a miskolci gyermekváros, az intézmény uniós fejlesztési program keretében újul meg, ahogy az ország többi korszerűtlen gyermekotthona is – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) sajtóhírekre reagálva pénteken az MTI-vel.

Szülői szavak, amik nélkül nehezen lesz sikeres a gyerek: felnőttként mutatkozik meg

2019-04-24

Az emberi sors alakulásában számos tényező közrejátszik, de talán mind közül a legtöbbet a szülői viselkedés nyom a latban.

Vélemények

PM SZALON 2019. MÁRCIUS

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

2019-02-25