Solymár Dóra

2017-03-27

 

Process Communication® Tréner

Tel.: +36 70 361 6252

 

Solymár Dóra akkreditált Process Communication konzulens és tréner. Brief coach több, mint 20 éves multinacionális szervezeti háttérrel. Dóra hitvallása:"A dinamikus rendszerek sokféleképpenreagálhatnak. Ami biztos, hogy onnan kell kezdeni, ahol az ügy- fél tart, és mindig megújuló kíváncsisággal érdemes megvizs- gálni azokat a részleteket is, amelyekkel már sokszor találkoz- tunk. Talán az egyik legizgalmasabb pont ezeknek az apró részleteknek az újrafelfedezése. Egy folyamat, egy projekt ettől lesz egyedi, és így tud emlékezetessé válni mindazok számára, akik benne lehetnek. A Vodafone-nál vezetőként arra a legbüsz- kébb, hogy elkezdte megtalálni a legjobb formát, a legjobb hangot, amellyel másokat is kíváncsivá lehet tenni. A projekt- szemlélet, az agilis működés kulcsszavain túl közösen nézik meg, mi van „a függöny mögött”, hogyan lesz a közös tevékeny- ség mindenki számára értéket adó és valós időben megvaló- suló élmény."


Dóra a Positive Attitude Consulting meghívott munkatársa. 2015 óra vesz részt a PA Consulting termékfejlesztésében, inspirálja a csapatot.

Tudásterületei: Process Communication®; Brief Coaching; Pozitív Mikrointervenciók; Vezetőfejlesztés; Szervezetfejlesztés;

 

Friss blogbejegyzések

Mi jön ezután?

Mi jön ezután?

Tapasztalások a mából, gondolatok a holnapról.

2020-03-30

A VUCA komplexitása már nem csupán egy szakértők által létrehozott elmélet, amin néha elgondolkodom. Nem tudjuk meddig, nem látjuk mennyi kárral, mennyi haszonnal, milyen változásokkal zárul a mostani krízis időszak. Nem tudjuk, hogy lesz-e vakcina, lesz-e egy újabb vírus, milyen gazdasági-, társadalmi-, politikai- és környezeti következményei lesznek a világban a Covid 19-nek.

Pozitív hírek egy hónapon át

2019-04-24

Shawn Achor, a pozitív pszichológia neves szakértője, a Boldogság mint versenyelőny és számos más publikáció szerzője azt javasolja, hogy csökkentsük a hírözön által minket elárasztó zajt, szűrjük ki mind a mennyiséget mind a negatív híreket.

Jó hír: mégsem szűnik meg a miskolci gyermekváros!

2019-04-24

Nem szűnik meg a miskolci gyermekváros, az intézmény uniós fejlesztési program keretében újul meg, ahogy az ország többi korszerűtlen gyermekotthona is – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) sajtóhírekre reagálva pénteken az MTI-vel.

Vélemények

Brigitta Simo

2017-04-04

"Bea was a real asset in the coach team. She is a very nice person to work with. She is an excellent professional who does her work with dedication and enthusiasm. She easily communicates with all type of people, creative, pro-active and goal-oriented. For me as an administrative person, it was a pleasure to work with her. Even she was working as a field coach, she did her admin tasks punctually as well."

 

 

Brigitta Simo
Specialized Procurement Analyst