Kisszőlősi Szánthó Beáta

2017-03-28

Alapító, tulajdonos, LPR tréner
Tel.: +36 20 383 81 99

tea_bea_201811 másolat.pngBeáta szervezetfejlesztési- és változáskezelési tanácsadó. Közép- és felsővezetői tréningekkel, és egyéni fejlesztéssel foglalkozik. Vezetőfejlesztési folyamatok mellett kultúraváltási és komplex szervezetfejlesztési helyzetek támogatásában, csapatépítő programokban szerzett tapasztalatot. Fejlesztői munkáját nagymértékben áthatja a TA alapú és a pozitív pszichológiai iskola.


Akció Tanulócsoport facilitátor és akkreditált Human Synergistics tanácsadó is. Végzettsége szociológus, művészetmenedzser és pedagógus. 2001 óta nemzetközi fejlesztési területen dolgozott projektvezetőként, közösségfejlesztőként és 2005 óta üzleti környezetben trénerkedik. 2008 óta tagja az Intact Alumninak, 6 éves coaching tapasztalat áll mögötte. Több, mint 13 éves projektmenedzsment tréneri tapasztalata számos komplex helyzetben strukturálja a működését.

A fejlődés minden helyzetben benne van: Munkája során három alapértéket tart előtérben. Mindenkinek esélye, képessége és lehetősége, hogy fejlődjön. Minden ügyfeléhez OK/OK szemlélettel közelít és őszinte elfogadással, nyitottsággal kezeli a problémáit, nehézségeit. Számos ügyfele hangsúlyozza a tőle kapott odafigyelés és támogatás fontosságát a szakmai és módszertani tippeken túl. Számára az egyén teljességében fontos a munka-magánélet egyensúlyára törekvés. A festészetben is önkifejezésre lelt. 2013-ban 2 önálló kiállítása volt.

Friss blogbejegyzések

Mi jön ezután?

Mi jön ezután?

Tapasztalások a mából, gondolatok a holnapról.

2020-03-30

A VUCA komplexitása már nem csupán egy szakértők által létrehozott elmélet, amin néha elgondolkodom. Nem tudjuk meddig, nem látjuk mennyi kárral, mennyi haszonnal, milyen változásokkal zárul a mostani krízis időszak. Nem tudjuk, hogy lesz-e vakcina, lesz-e egy újabb vírus, milyen gazdasági-, társadalmi-, politikai- és környezeti következményei lesznek a világban a Covid 19-nek.

Pozitív hírek egy hónapon át

2019-04-24

Shawn Achor, a pozitív pszichológia neves szakértője, a Boldogság mint versenyelőny és számos más publikáció szerzője azt javasolja, hogy csökkentsük a hírözön által minket elárasztó zajt, szűrjük ki mind a mennyiséget mind a negatív híreket.

Jó hír: mégsem szűnik meg a miskolci gyermekváros!

2019-04-24

Nem szűnik meg a miskolci gyermekváros, az intézmény uniós fejlesztési program keretében újul meg, ahogy az ország többi korszerűtlen gyermekotthona is – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) sajtóhírekre reagálva pénteken az MTI-vel.

Vélemények

Beck Attila

2017-04-02

"Sokat adott nekem magánemberként a képlet megfordítása: légy boldog a jelenben, aztán már jön a siker..."

 

Beck Attila
Program Menedzsment Központvezető, Magyar Telekom