Kisszőlősi Szánthó Beáta

2017-03-28

Alapító, tulajdonos, LPR tréner
Tel.: +36 20 383 81 99

tea_bea_201811 másolat.pngBeáta szervezetfejlesztési- és változáskezelési tanácsadó. Közép- és felsővezetői tréningekkel, és egyéni fejlesztéssel foglalkozik. Vezetőfejlesztési folyamatok mellett kultúraváltási és komplex szervezetfejlesztési helyzetek támogatásában, csapatépítő programokban szerzett tapasztalatot. Fejlesztői munkáját nagymértékben áthatja a TA alapú és a pozitív pszichológiai iskola.


Akció Tanulócsoport facilitátor és akkreditált Human Synergistics tanácsadó is. Végzettsége szociológus, művészetmenedzser és pedagógus. 2001 óta nemzetközi fejlesztési területen dolgozott projektvezetőként, közösségfejlesztőként és 2005 óta üzleti környezetben trénerkedik. 2008 óta tagja az Intact Alumninak, 6 éves coaching tapasztalat áll mögötte. Több, mint 13 éves projektmenedzsment tréneri tapasztalata számos komplex helyzetben strukturálja a működését.

A fejlődés minden helyzetben benne van: Munkája során három alapértéket tart előtérben. Mindenkinek esélye, képessége és lehetősége, hogy fejlődjön. Minden ügyfeléhez OK/OK szemlélettel közelít és őszinte elfogadással, nyitottsággal kezeli a problémáit, nehézségeit. Számos ügyfele hangsúlyozza a tőle kapott odafigyelés és támogatás fontosságát a szakmai és módszertani tippeken túl. Számára az egyén teljességében fontos a munka-magánélet egyensúlyára törekvés. A festészetben is önkifejezésre lelt. 2013-ban 2 önálló kiállítása volt.

Friss blogbejegyzések

Mi jön ezután?

Mi jön ezután?

Tapasztalások a mából, gondolatok a holnapról.

2020-03-30

A VUCA komplexitása már nem csupán egy szakértők által létrehozott elmélet, amin néha elgondolkodom. Nem tudjuk meddig, nem látjuk mennyi kárral, mennyi haszonnal, milyen változásokkal zárul a mostani krízis időszak. Nem tudjuk, hogy lesz-e vakcina, lesz-e egy újabb vírus, milyen gazdasági-, társadalmi-, politikai- és környezeti következményei lesznek a világban a Covid 19-nek.

Pozitív hírek egy hónapon át

2019-04-24

Shawn Achor, a pozitív pszichológia neves szakértője, a Boldogság mint versenyelőny és számos más publikáció szerzője azt javasolja, hogy csökkentsük a hírözön által minket elárasztó zajt, szűrjük ki mind a mennyiséget mind a negatív híreket.

Jó hír: mégsem szűnik meg a miskolci gyermekváros!

2019-04-24

Nem szűnik meg a miskolci gyermekváros, az intézmény uniós fejlesztési program keretében újul meg, ahogy az ország többi korszerűtlen gyermekotthona is – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) sajtóhírekre reagálva pénteken az MTI-vel.

Vélemények

Csigás Zoltán

2017-04-03

"I had the pleasure to work in a team led by Bea in the ODWS 2010 initiative, where I got to know her as a dedicated, open minded and goal-oriented professional. Her skills in organizing and project management, combined with her empathy and well-applied coaching skills ensured that our team could deliver exceptional results. I do have to highlight her skills to manage diverse expectations and a number of different demands at the same time and her ability to balance between being results-oriented and friendly. "


 


 


Csigás Zoltán
Vice President Research at EMCC & Research Director at GROW OD Group
European Mentoring and Coaching Council INTACT - Budapest