POZITÍV GÉNIUSZ PILOT

2017-03-14

Csatlakozz a Pozitív Géniusz kísérleti programhoz!

Felhívás

 

Szakértői csapatunk a pozitív szemlélet üzleti- és társadalmi alkalmazását tűzte ki célul. 2017-ben a Pozitív Géniusz mérési eszközünket teszteljük és véglegesítsük. Ki a Pozitív Géniusz?

 

Pozitív Géniusz az, aki képes pozitív változásokat generálni és véghezvinni 

úgy, hogy közben energizálja környezetét.

 

Számos ügyfelünknél tapasztaltuk, hogy kiváló szaktudású szakértők, brilliáns gondolkodású munkatársak nem képesek kihozni magukból azt a többletet.. A jó hír, hogy Pozitív Géniusszá fejlődni is lehet. A hogyanra ad útmutatást az általunk kifejlesztett mérési eszköz és módszertan.

 

Mit nyer, aki kapcsolódik a  hozzánk?

  1. A programban résztvevők megismerik, hogy milyen potenciállal rendelkeznek és hol tartanak a Pozitív Géniusszá válás útján.
  2. Szervezeti és igény esetén egyéni visszajelzést adunk.
  3. A két kérdőív további elemzésre ad lehetőséget, lásd:HOGAN ; lásd Ryff.
  4. Automatikusan résztvevője lesz a Pilot program eredményeit és a mérő eszközt bemutató szakmai fórumnak.

 

Mire vállalkoznak, akik csatlakoznak a kísérleti fázishoz?

  1. Kiválasztják, kik azok a kulcsfontosságú munkatársak, munkaterületek, szervezeti egységek, akiket szeretnének bevonni a programba.
  2. A kiválasztott munkatársak kitöltenek két online kérdőívet. A kitöltési idő: max 60 perc
  3. Aki kéri, személyes visszajelzést kap.

 

Örömmel válaszolunk a felmerülő kérdésekre. Csatlakozz a Pozitív Géniusz Pilothoz 2017. május 31-ig.

Füzér Gábor és Kisszőlősi Szánthó Beáta

Friss blogbejegyzések

Mi jön ezután?

Mi jön ezután?

Tapasztalások a mából, gondolatok a holnapról.

2020-03-30

A VUCA komplexitása már nem csupán egy szakértők által létrehozott elmélet, amin néha elgondolkodom. Nem tudjuk meddig, nem látjuk mennyi kárral, mennyi haszonnal, milyen változásokkal zárul a mostani krízis időszak. Nem tudjuk, hogy lesz-e vakcina, lesz-e egy újabb vírus, milyen gazdasági-, társadalmi-, politikai- és környezeti következményei lesznek a világban a Covid 19-nek.

Pozitív hírek egy hónapon át

2019-04-24

Shawn Achor, a pozitív pszichológia neves szakértője, a Boldogság mint versenyelőny és számos más publikáció szerzője azt javasolja, hogy csökkentsük a hírözön által minket elárasztó zajt, szűrjük ki mind a mennyiséget mind a negatív híreket.

Jó hír: mégsem szűnik meg a miskolci gyermekváros!

2019-04-24

Nem szűnik meg a miskolci gyermekváros, az intézmény uniós fejlesztési program keretében újul meg, ahogy az ország többi korszerűtlen gyermekotthona is – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) sajtóhírekre reagálva pénteken az MTI-vel.

Vélemények

Brigitta Simo

2017-04-04

"Bea was a real asset in the coach team. She is a very nice person to work with. She is an excellent professional who does her work with dedication and enthusiasm. She easily communicates with all type of people, creative, pro-active and goal-oriented. For me as an administrative person, it was a pleasure to work with her. Even she was working as a field coach, she did her admin tasks punctually as well."

 

 

Brigitta Simo
Specialized Procurement Analyst