IV. Positive Psychology Conference – Central Europe Budapest

"The Vital Role of Positive Emotions"

2019-03-19

Hisszük, hogy a Pozitiv Pszichológia kutatásai választ adnak üzleti és társadalmi világunk egyre növekvő kihívásaira.

Konferenciánk négy területen kíván áttekintést adni a tudományos kutatások eredményeiről és azok gyakorlati alkalmazásáról: tudomány, egészségügy, oktatás és üzlet.

 

Ebben az évben nagyrabecsült key note előadónk Barbara Fredrickson, az Észak-Karolina Egyetem világhírű szociál-pszichológus kutatója. Barbara forradalmi felfedezése a pozitív érzelmek élettani szerepéről, szinte minden vonatkozásban átalakította az egészségügy-, pedagógia- és a leadership gyakorlatát.

2019-ben először túllépünk országhatárainkon és Közép-Európai előadókat és vendégeket is meghívunk.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy az Öné lehessen a limitált számú Early-Early Bird jegyek egyike! https://bit.ly/2TiPvvw

Kövessen bennünket a Facebook és LinkedIn oldalunkon, hogy értesüljön a konferencia- szervezés legfrissebb híreiről.

Várjuk az üzleti élet vezetőit és HR szakembereit, tudósokat, kutatókat, valamint az oktatás és egészségügy azon képviselőit, akik a Pozitív Pszichológia elmélete és gyakorlata iránt érdeklődnek.

A konferencián mintegy 400 látogatóra számítunk.

Friss blogbejegyzések

Mi jön ezután?

Mi jön ezután?

Tapasztalások a mából, gondolatok a holnapról.

2020-03-30

A VUCA komplexitása már nem csupán egy szakértők által létrehozott elmélet, amin néha elgondolkodom. Nem tudjuk meddig, nem látjuk mennyi kárral, mennyi haszonnal, milyen változásokkal zárul a mostani krízis időszak. Nem tudjuk, hogy lesz-e vakcina, lesz-e egy újabb vírus, milyen gazdasági-, társadalmi-, politikai- és környezeti következményei lesznek a világban a Covid 19-nek.

Pozitív hírek egy hónapon át

2019-04-24

Shawn Achor, a pozitív pszichológia neves szakértője, a Boldogság mint versenyelőny és számos más publikáció szerzője azt javasolja, hogy csökkentsük a hírözön által minket elárasztó zajt, szűrjük ki mind a mennyiséget mind a negatív híreket.

Jó hír: mégsem szűnik meg a miskolci gyermekváros!

2019-04-24

Nem szűnik meg a miskolci gyermekváros, az intézmény uniós fejlesztési program keretében újul meg, ahogy az ország többi korszerűtlen gyermekotthona is – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) sajtóhírekre reagálva pénteken az MTI-vel.

Vélemények

Brigitta Simo

2017-04-04

"Bea was a real asset in the coach team. She is a very nice person to work with. She is an excellent professional who does her work with dedication and enthusiasm. She easily communicates with all type of people, creative, pro-active and goal-oriented. For me as an administrative person, it was a pleasure to work with her. Even she was working as a field coach, she did her admin tasks punctually as well."

 

 

Brigitta Simo
Specialized Procurement Analyst