Szervezet- fejlesztés

Inspiratív, energizált szervezet

Tanácsadási és tréning programjaink kialakításánál folyamatosan odafigyelünk az egyéni- és szervezeti jól lét harmóniájának fenntartására az üzleti eredményességen túlmenően.

+

VÁLTOZÁS- MENEDZSMENT

Együttműködés a célért

Legyen szó bármilyen szervezeti átalakításról, elengedhetetlen az átmenet professzionális menedzselése egy jól kidolgozott stratégia mentén. Tapasztalt trénerekből és kommunikációs szakértőkből álló csapatunk garantálja a zökkenőmentes átszervezést, az összes érintett fél aktív bevonása által.

+

Vezetőfejlesztés

Széles spektrumban

Vezetőfejlesztési ajánlataink széles spektrumúak: a junior vezetőktől az akár több évtizedes tapasztalattal rendelkező vezetőkig, minden vezető számára vannak tréningjeink. Folyamatosan keressük az inspiratív, vezetői szerepkörön túlnyúló fejlesztési helyzeteket, lehetőségeket. Külföldi mestertrénereket hozunk Budapestre, akik azon túlmenően, hogy unikális tudással rendelkeznek, a nemzetközi trendeket is képviselik.

+

A Naracs Béka Workshop

Boldogság mint versenyelőny

A workshopon a Boldogság mint versenyelőny című könyvben tudományosan részletezett 7 alapelvről tanulunk. Összességében ezek az alapelvek ugródeszkaként támogatják az embereket, csapatokat és szervezeteket, abban hogy beépítsék a “Boldogság mint versenyelőny” pozitív gyakorlatait egyéni- és csapat életükbe és a szervezeti kultúrába.

+

Rólunk

A Positive Attitude Consulting Kft.-t 2014-ben tapasztalt tanácsadók alapították azzal az elsődleges céllal, hogy Magyarországon és Európában elérhetővé váljon az üzleti tanácsadás gyakorlatában a pozitív pszichológia eszköztára. 2017 óta Szlovákiában, Szlovéniában, Horvátországban, Romániában, Hollandiában és az Egyesült Államokban vannak partnerszervezeteink.

A POZITÍV SIKEREK, A TUDATOS JELENLÉT programok az egyéni fejlesztésből kiindulva érnek el szervezeti szintű hatékonyságjavulást és profitnövekedést.

Bővebben >>

Shawn Achor Üdvözlete

Az elkötelezett emberek többet érnek el munkájukban

Blog

Ezen a linken keresztül juthatunk el a blogbejegyzésekhez.

Videók

Ezen az oldalon néhány érdekes videót gyűjtöttünk össze.